Mød Mojomoto på CIFF

CIFF – Copenhagen International Fashion Fair har denne gang bæredygtighed på dagsordenen. På denne baggrund har CIFF inviteret en række innovative brancherelaterede virksomheder, som arbejder med bæredygtige alternativer, til at deltage på messen. Herunder tech-virksomheden Mojomoto, der skaber digitale 3D-løsninger til modebranchen.

 

 

 

For CIFF er bæredygtighed er en kerneværdi. Og det er med god grund, vurderer Lars Rahbæk, der er indehaver af Mojomoto.

 

– Forbrugerne efterspørger i stadig højere grad tøj, der er produceret så bæredygtigt, som muligt, og modebranchen selv har et skærpet fokus på, hvordan man i fremtiden kan skabe kollektioner og samtidig imødekomme en væsentligt grønnere agenda.

 

– Jeg er ikke i tvivl om, at det er derfor, Mojomoto har fået en invitation til messen. Efter mange år som printdesigner hos en af sværvægterne i den danske modebranche er jeg blevet mere og mere opmærksom på den kolossalt tunge og miljøbelastende proces, der ligger i at udvikle traditionelle fysiske salgsprøver til indsalg. Hos Mojomoto fremstiller vi et virkelighedstro, bæredygtigt alternativ. Det vil sige digitale 3D-billeder, som reducerer behovet for fysiske salgsprøver til et minimum. Og kan få virksomhederne fra designidé til fysisk salg på mindre end 24 timer.

 

 

3D-samples der virker

Der er stor interesse efter de digitale 3D-løsninger. Flere danske fashion brands, som selv har fokus på bæredygtighed, har allerede indledt et samarbejde med Mojomoto, og tilbagemeldingerne er meget positive.

 

– Vores kunder har rigtig god succes med at sælge deres kollektioner ind på basis af vores 3D-samples, og vi oplever en støt stigende interesse for vores produkter.

 

– Vi kommer til at stå i ankomstområdet, hvor vi viser fysiske styles på giner og til sammenligning vores digitale løsninger, så man selv kan opleve, hvor virkelighedstro og detaljerige vores 3D-modeller er. Besøg os på stand F-062 og oplev, hvordan 3D kan gøre en forskel hos dig.

 

Book et møde på tlf. 21 63 42 43, eller kig forbi. Vi er på messen 11-12/8 fra 9.00 til 18.00 og 13/8 fra 9.00 til 16.00